En İyi İniş Noktaları ve Stratejiler

oyunix

Administrator
Yönetici
PUBG Mobile Sezon 25'e hızlı bir giriş yaptık ve bu sezonda en iyi iniş noktalarını ve stratejilerini tartışmak istiyorum. Yeni harita güncellemeleriyle birlikte bazı bölgeler daha popüler hale gelirken, bazıları da unutulmuş durumda. Peki, sizin favori iniş noktanız neresi ve bu noktada nasıl bir strateji izliyorsunuz?

Benim önerim:
  • Pochinki (Erangel): Hala oldukça popüler ve loot açısından zengin. Ancak, iniş yaptığınızda hızlıca bir silah bulamazsanız, erken elenme riskiniz yüksek. Ben genellikle Pochinki'nin kenarlarına inip merkezdeki çatışmalardan uzak duruyorum, loot yapıp çemberin yönüne göre hareket ediyorum.​
Diğer bazı popüler iniş noktaları:
  • Paradise Resort (Sanhok): Yakın çatışmaları sevenler için ideal. Burası genellikle dolu olur, bu yüzden iniş yapar yapmaz silah bulmanız çok önemli.​
  • Georgopol Containers (Erangel): Yüksek loot oranı, ancak her zaman risklidir. Burası bir silah cennetidir, ancak hızlı hareket etmeniz gerekiyor.​
  • Bootcamp (Sanhok): Burası da sıcak bölgelerden biri. İlk birkaç dakika çok yoğun geçebilir, ancak hayatta kalırsanız harika bir loot elde edebilirsiniz.​
Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Hangi bölgeler size göre daha iyi?​
  • İniş yaparken ilk işiniz ne oluyor?​
Görüşlerinizi paylaşın, hep birlikte bu sezonda daha iyi olalım!​

Geri