Silkroad Online’a Geri Dönmek!

oyunix

Administrator
Yönetici
resim_2024-08-15_222108197.png
Eski oyunları sevenler burada mı? Bu aralar Silkroad Online’a tekrar dönme kararı aldım ve size söylemeliyim ki nostalji tam gaz geri geldi! Bu oyunu hatırlayanlar bilir, zamanında PC başında saatlerimizi harcadığımız o MMORPG efsanesi.

Silkroad’a ilk girdiğimde, o eski günler bir bir gözümde canlandı. Yine o devasa Çin ve Avrupa haritaları, kalabalık şehirler, pazar kuran oyuncular… Her şey aynı ama bir yandan da biraz daha farklı hissettirdi. Tabi, grafikler o zamanlara göre biraz yaşlanmış gibi ama oyunun büyüsü hala aynı.

Eski hesabıma giriş yaptım, tabii ki o karakterim hala duruyor! Yıllar önce bıraktığım yerde, aynı silahlarla bekliyor beni. Yeniden görev yapmaya, canavar avlamaya başladım ve cidden zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Hele ki o "job" sistemi yok mu? Trader olup şehirler arası ticaret yapmak, thief’lerden kaçmak... Ahh, ne günlerdi!

Yeni başlayanlar için de şunu söylemeliyim: Oyun hala zorlayıcı ve ödüllendirici. İlk başta grind yapmak zor gelebilir, ama sabırlı olursanız gerçekten eğlenceli oluyor. Bir de, eski oyuncularla karşılaşmak, onların hikayelerini dinlemek cidden hoşuma gitti. Sanki bir zaman yolculuğuna çıkmış gibiyim.

Bu arada, oyun hala aktif bir topluluğa sahip. Global chat’te sürekli bir muhabbet, guild’ler arası rekabet tam gaz devam ediyor. Yeni event’ler, görevler ve oyun içi etkinlikler eklemişler, yani oyunu hala canlı tutmayı başarmışlar.

Sonuç olarak, Silkroad Online’a geri dönmek bana çok iyi geldi. Eğer siz de eski MMO günlerini özlediyseniz, bu oyuna bir şans daha verin derim. Belki bir zamanlar olduğu gibi birlikte bir kervan kurar, yolları arşınlarız. Kim bilir, eski dostlarla yeniden karşılaşmak harika olur!

Geri